use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aardappelgratin met mosterd
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aardappelgratin met mosterd

Aardappelgratin met mosterd

Gepost door Amora

Gepost door Amora

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 grote aardappelen
  • 100 g Emmentaler kaas
  • 4 el slagroom
  • 2 el Amora Zachte Mosterd
  • enkele takjes bieslook
  • Extra:
  • aluminiumfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Boen de aardappelen schoon onder stromend water, schil ze niet. Verpak ze individueel in een vel aluminiumfolie en bak ze zo in 40-60 minuten (afhankelijk van de grootte) in de oven gaar. Haal de pakketjes uit de oven en zet de oven op grillstand.
  3. Pak de aardappelen uit en snijd ze in de lengte doormidden. Lepel voorzichtig het kruim eruit, houd de schillen heel.
  4. Meng met een vork de mosterd, room, bieslook en geraspte kaas door het aardappelkruim. Vul de aardappelschillen met dit mengsel. Plaats ze op een bakplaatje en zet ze 10 minuten onder de grill tot de bovenkant mooi bruin kleurt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.