use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Bosbessenmuffins

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties
     
    8
recipe image Bosbessenmuffins
  • 125 g bevroren of verse bosbessen
  • 120 g Solo (of Solo Vloeibaar)
  • 275 g bloem
  • 250 ml halfvolle melk
  • 100 g suiker
  • 1 ei
  • 2 tl vanillesuiker
  • 1 el bakpoeder
  • Extra:
  • 8 muffinvormpjes gevuld met papieren vormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (elektrische oven).
  2. Mix in een eerste kom het ei met de Solo, suiker en vanille-extract.
  3. Mix in een andere kom de bloem met de melk en het bakpoeder.
  4. Voeg het Solomengsel toe aan het bloemmengsel en mix.
  5. Roer tot slot de bosbessen erdoor heen en giet het beslag in de voorbereide muffinvormpjes.
  6. Bak de muffins voor ongeveer 25 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?