use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownies

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4
recipe image Brownies
  • 250 g pure chocolade
  • 20 el Solo Vloeibaar
  • 4 eieren (groot)
  • 0.5 dl melk
  • 300 g suiker
  • 2 zakje vanillesuiker
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 20 g cacaopoeder
  • 1 mespunt
  • 70 g ongezouten pecannoten
  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie en roer de boter erdoor.
  2. Klop in een kom de eieren met de melk en suiker tot een stevig mengsel. Schep het chocolademengsel door het eimengsel.
  3. Zeef het bakmeel met het cacaopoeder en zout en spatel het voorzichtig door het beslag.
  4. Schep het beslag in een ingevette vorm, bestrooi het met grofgehakte pecannoten en bak de brownies ca. 45 minuten middenin de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?