use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chili con carne

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    2
recipe image 3 koningentaart
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 200 g kalfsgehakt
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1 kleine Spaanse peper
  • 400 g gekookte rode bonen
  • 1 groene paprika
  • peper
  • chilipoeder
  • 1 middelgrote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  1. Maak ui en knoflook schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de paprika, Spaanse peper en tomaten schoon.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Ontvel en ontpit de tomaat en hak ze met de papriak en de Spaanse peper in kleine blokjes.
  3. Verwarm de Solo en fruit hierin ui en knoflook tot een glazig uitzicht. Voeg het vlees bij de uien en bak het gaar.
  4. Voeg kruiden, tomatenpuree, paprika, Spaanse peper en tomaten toe en laat alles een 5-tal minuten meebakken. Roer de gare bonen door het warm gerecht en verwarm alles terug op een matig vuur.
  5. Schep de chili con carne in een warme schaal.

Wat voor score geef jij dit recept?