Chili con carne
Geef score
Kooktijd25 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 200 g kalfsgehakt
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 1 kleine Spaanse peper
- 400 g gekookte rode bonen
- 1 groene paprika
- peper
- chilipoeder
- 1 middelgrote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tomaat
- Maak ui en knoflook schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de paprika, Spaanse peper en tomaten schoon.
- Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Ontvel en ontpit de tomaat en hak ze met de papriak en de Spaanse peper in kleine blokjes.
- Verwarm de Solo en fruit hierin ui en knoflook tot een glazig uitzicht. Voeg het vlees bij de uien en bak het gaar.
- Voeg kruiden, tomatenpuree, paprika, Spaanse peper en tomaten toe en laat alles een 5-tal minuten meebakken. Roer de gare bonen door het warm gerecht en verwarm alles terug op een matig vuur.
- Schep de chili con carne in een warme schaal.
