use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chocolade glazuur

Recept van Sambaatje.

Recept van Sambaatje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    1
recipe image Chocolade glazuur
  • 125 gram pure chocolade
  • 100 gram poedersuiker
  • 60 gram boter
  • 3 -4 el koud water
  1. Breek de chocolade in stukjes en hak deze fijn. Doe de chocolade in een hitte bestendige kom. Zet deze op een pan met heet, maar niet kokend, water ( au bain marie). Laat de chocolade smelten. Zeef de poedersuiker en roer deze beetje bij beetje door de gesmolten chocolade. Roer in een kom de boter op kamertemperatuur zacht. Meng de boter beetje bij beetje door het chocolademengsel. Roer er tenslotte 3-4 eetlepels koud water door. Verwerk het glazuur waneer deze nog lauw is. Doop hierin bv soesjes of bestrijk er ander gebak mee.

Wat voor score geef jij dit recept?