use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Chocoladetaart met peren

Niemand die nee zegt tegen deze chocoladetaart met peren. En bovendien: wedden dat je bijna alle ingrediënten al in huis hebt? Laten we er meteen aan beginnen!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Porties
     
    12
recipe image Chocoladetaart met peren
  • 150 g suiker
  • 50 g cacaopoeder
  • 1 dl water
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 4 peren
  • bloemsuiker
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  1. Splits de eieren en klop de dooiers op met 100 g suiker tot een luchtige lichtgele massa. Roer er het cacaopoeder, het water en de Solo Vloeibaar onder.
  2. Klop de eiwitten met de resterende suiker tot stevig schuim. Spatel de bloem en het eiwit afwisselend in kleine porties onder het deeg.
  3. Pel en snij de peren in stukken en dan in waaiers.
  4. Giet het deeg in een bakvorm van 24 cm diameter en schik de peren op het deeg en druk ze er lichtjes onder.
  5. Schuif de taart in een op 200° voorverwarmde oven gedurende 45 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?