Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng het gehakt met de kruiden en draai er kleine soepballetjes van.
Breng de bouillon aan de kook, voeg de balletjes toe en kook ze 5 minuten. Schep de balletjes uit de bouillon.
Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de aardappels 3 minuten op een matig hoog vuur.
Voeg de doperwtjes en de bouillon toe, breng aan de kook en laat de soep 15 minuten zachtjes koken.
Hak ondertussen de peterselie fijn en meng met de crème fraîche.
Pureer de soep met een staafmixer, doe de soepballetjes in de soep en breng aan de kook.
Rooster de boterhammen vlak voor het eten in een broodrooster goudbruin. Besmeer met de halvarine.
Verdeel de soep over 4 diepe borden of kommen en schep er een lepel kruidenfinesse op. Geef de geroosterde besmeerde boterhammen erbij.