use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fondanttaartjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Fondanttaartjes
  • 125 g Solo
  • 2 eieren
  • 75 g rietsuiker
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar om de bakvormpjes te beboteren
  • 110 g pure chocolade
  • 2 eierdooiers
  • 200 g bloem
  • bloem om de bakvormpjes te bestuiven
  1. Doe Solo en chocolade in een kom. Laat 2 minuten op vermogen 750 W in de magnetron smelten.
  2. Klop ondertussen de eieren en de eierdooiers in een kom met de suiker tot een romig, lichtgeel mengsel.
  3. Schep de chocolade met een spatel door het eimengsel. Voeg de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Beboter de bakvormpjes met Solo en bestuif ze met een wolkje bloem. Hou ze ondersteboven en tik ze even aan om de overtollige bloem te verwijderen.
  5. Vul de bakvormpjes met het chocolademengsel. Zet ze in de voorverwarmde oven (230 °C) en laat ze 6 tot 7 minuten bakken.
  6. De buitenkant van de gebakjes zal een beetje krokant worden, terwijl de binnenkant smeltzacht blijft.

Wat voor score geef jij dit recept?