Fondanttaartjes
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 125 g Solo
- 2 eieren
- 75 g rietsuiker
- 1 eetlepel Solo Vloeibaar om de bakvormpjes te beboteren
- 110 g pure chocolade
- 2 eierdooiers
- 200 g bloem
- bloem om de bakvormpjes te bestuiven
- Doe Solo en chocolade in een kom. Laat 2 minuten op vermogen 750 W in de magnetron smelten.
- Klop ondertussen de eieren en de eierdooiers in een kom met de suiker tot een romig, lichtgeel mengsel.
- Schep de chocolade met een spatel door het eimengsel. Voeg de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
- Beboter de bakvormpjes met Solo en bestuif ze met een wolkje bloem. Hou ze ondersteboven en tik ze even aan om de overtollige bloem te verwijderen.
- Vul de bakvormpjes met het chocolademengsel. Zet ze in de voorverwarmde oven (230 °C) en laat ze 6 tot 7 minuten bakken.
- De buitenkant van de gebakjes zal een beetje krokant worden, terwijl de binnenkant smeltzacht blijft.
