use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
recipe image Fricassee met curry, kokos en boontjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fricassee met curry, kokos en boontjes

Fricassee met curry, kokos en boontjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Includes
    4 filets van hoevekip
  • Includes
    2 grote sneden verse ananas
  • Includes
    6 grote aardappelen
  • Includes
    500 ml melk
  • Includes
    4 el Solo Vloeibaar
  • Includes
    1 el notenolie
  • Includes
    200 g prinsessenboontjes
  • Includes
    250 ml kokosmelk
  • Includes
    200 ml light room
  • Includes
    1 snuifje curry
  • Includes
    1 el gehakte platte peterselie
  • Includes
    1 el gehakte koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het gevogelte in blokjes. Doe hetzelfde met de sneden ananas.
  2. Schil de aardappelen en kook ze in water met de melk en een snuifje zout. Giet af en meng ze met 3 eetlepels Solo en een eetlepel notenolie. Pureer tot een mousseline.
  3. Maak de boontjes schoon en kook ze, in kokend water, in 5 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
  4. Bak de gevogelteblokjes met de ananasblokjes. Voeg de kokosmelk, de light room en de curry toe. Laat het geheel goed inkoken. Voeg ten slotte de boontjes toe. Schep op de borden.
  5. Serveer de mousseline in aparte kommetjes. Voeg daarbij pas op het allerlaatste moment de kruiden toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.