Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Pel de sjalot en snipper hem fijn. Pel en pers de knoflook. Haal de blaadjes van de dragon en snipper ze fijn.
Verhit een pannetje en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Voeg de gesnipperde sjalot en de knoflook toe. Laat een minuutje stoven zonder te kleuren.
Blus met de absint en voeg er de gehakte dragon aan toe. Laat twee minuutjes inkoken, zodat de alcohol uit de absint kan verdampen.
Reinig de gamba’s door met een scherp mes een inkeping in het pantser langs de rugzijde te maken. Trek het zwarte darmkanaaltje eruit (dat kan namelijk een bittere bijsmaak geven). Doe ze in een kom en overgiet ze met de marinade. Laat een uur afgedekt marineren in de koelkast.
Wrijf de overtollige marinade van de gamba’s en gril ze 2 minuten aan elke kant op de barbecue. Serveer met vers ciabattabrood.