Gebakken kabeljauw met spinazie met room en natuuraardappels
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 120 gram kabeljauwfilets (diepvries)
- 2 el tarwebloem
- Solo Vloeibaar
- 450 gram spinazie met room
- 6 middelgrote vastkokende aardappelen
- 1 citroen
- 1 el gehakte peterselie
- Laat de kabeljauwfilets even ontdooien en haal ze door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar.
- Bereid ondertussen de spinazie met room zoals aangegeven op de verpakking.
- Schil de aardappeltjes en kook ze gaar in wat gezouten water.
- Haal de gebakken kabeljauw uit de pan en houd even warm.
- Laat een kneepje margarine smelten in een koekenpan en pers het sap van de citroen er boven uit, verwarm even.
- Serveer de spinazie op een verwarmd bord, leg de gebakken kabeljauwfilets naast de spinazie, overgiet met de citroenjus en versier met wat gehakte peterselie. Schik ernaast de gekookte aardappeltjes.
