use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groenten bij de barbecue
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groenten bij de barbecue

Groenten bij de barbecue

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • takjes verse kruiden
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 4 courgettes
  • 1 venkelknol
  • 3 eetlepel Solo vloeibaar
  • grof gemalen peper
  • 1 middelgrote aubergine
  • 4 tomaten
  • 4 rode paprika's
  • 2 teentjes versnipperde knoflook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte.
  2. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart.
  3. Halveer de tomaten.
  4. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten.
  5. Besprenkel de groenten dan met Solo vloeibaar en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden.
  6. Hou de gegrilde groenten warm.
  7. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen.
  8. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.
  9. Kruid met peper en versier met de stukjes venkelgroen en verse kruiden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.