use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Hamburger op mediterraanse wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4
recipe image Hamburger op mediterraanse wijze
  • 400 g lamsgehakt
  • zout
  • 50 g Solo
  • 4 pitabroodjes
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels gehakte munt
  • 1 ui
  • 1 ei
  • peper
  • 2 tomaten
  • 150 g geitenkaas
  • enkele blaadjes sla
  1. Ontpit en snipper de paprika in zeer kleine stukjes. Pel en snipper de ui zeer fijn.
  2. Roer ze door het gehakt en breng verder op smaak met het ei, de munt en peper en zout.
  3. Vorm 4 hamburgers en bak ze in de Solo gaar.
  4. Snij de tomaten en de kaas in plakjes.
  5. Snij de broodjes open. Schik er een beetje sla en enkele plakjes tomaten in.
  6. Leg daarop een hamburger en enkele plakjes kaas.
  7. Werk af met de rest van de tomaten en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?