Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand of steek de barbecue aan.
Snijd de kipfilet in dunne plakken. Maak de champignons schoon en halveer ze.
Meng in een kom de kipfilet met 0.5 theelepel peper, wat zout, 1 theelepel kerrie, 1 eetlepel ketjap en 1 eetlepel vloeibare margarine. Meng de groenten en de champignons met 0.5 theelepel peper, wat zout, 1 eetlepel Solo Vloeibaar. Meng de aardappelpartjes met 1 eetlepel vloeibare margarine, 1 eetlepel ketjap en 0.5 theelepel kerrie.
Rijg de kipfiletplakjes, het groentemengsel en de aardappelpartjes per soort aan satéstokjes (leg de stokjes eerst in koud water zodat ze niet snel verbranden).
Rooster de spiesjes bruin en gaar: de kipspiesjes en de aardappelspiesjes in ca. 15 minuten en de groentespiesjes in ca. 10 minuten
Verwarm vlak voor het eten de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg op elk bord een paar groente-, kip- en aardappelspiesjes. Geef de warme satésaus er apart bij.