use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kip met groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4
recipe image Kip met groenten
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 dl witte wijn
  • zout
  • 4 tomaten
  • 4 kippenbouten
  • peper
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • 2 takjes rozemarijn
  1. Begin met het snijden van de ui.
  2. Snij de tomaten in grote stukken en de paprika in fijne reepjes.
  3. Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn.
  4. Bak de ui kort in een pan met de Solo en de rozemarijn.
  5. Voeg er de kippenbouten aan toe en bak ze aan alle zijden bruin.
  6. Kruiden met peper en zout.
  7. Voeg er de wijn aan toe en kook het geheel tot 1/3 in.
  8. Voeg er dan de tomaten en paprika aan toe.
  9. Zet het vuur wat zachter, zet een deksel op de pan en laat nog ongeveer 20 minuten doorsudderen terwijl je af en toe roert.
  10. Giet het braadvocht over de bouten en dien ze op.

Wat voor score geef jij dit recept?