use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Klassieke kerriesaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Klassieke kerriesaus
  • 200 ml melk
  • 2 laurierbladen
  • 6 peperkorrels
  • 1 ui
  • 30 gram Solo Wikkel
  • 2 koffielepels goede kerriepoeder (madras)
  • 30 gram bloem
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  1. Warm de melk op en doe er de laurier, peperkorrels en de ongepelde maar gewassen en gehalveerde ui in. Laat een tiental minuten trekken. De kleurstof uit de ui zal de melk al wat geel kleuren.
  2. Smelt Solo in je sauspan, doe er de kerriepoeder bij en bak totdat de geur vrijkomt. Roer er de bloem door en blus met de gezeefde melk. Laat er het Knorr Bouillonketeltje Groenten in glijden en breng op smaak met peper.

Wat voor score geef jij dit recept?