use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 sneden droog wit brood
  • 2 bosjes verse groene tuinkruiden (naar keuze: dragon, kervel, zuring, platte peterselie, basilicum)
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen
  • 4 filets van rode zeebarbeel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de korsten van de sneetjes droog brood. Verkruimel de sneetjes in de blender.
  2. Spoel de tuinkruiden en dep ze droog. Verwijder indien nodig de steeltjes en voeg de blaadjes toe aan het broodkruim in de blender.
  3. Was de citroen. Rasp ongeveer de helft van de schil boven de blender (gebruik alleen het buitenste gele laagje). Voeg tenslotte het gepelde teentje knoflook toe. Mix alles fijn in de blender en breng op smaak met peper en zout.
  4. Besmeer de velkant van de barbeelfilets met wat Solo vloeibaar, kruid met peper en zout en gril de vis (op de velkant) in 5 minuten gaar op de barbecue. Serveer met een eetlepel van de kruidensalsa.
Serveer met dit heerlijke gegrilde visje met met gebakken nieuwe aardappeltjes!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.