Mosselen met Chimay Tripel en dragon
Heerlijk, deze mosselen met chimay en dragon: een verrassende combinatie waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht.
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 1 – 1,5 kg mosselen
- 1 preiwit
- 1 wortel
- Solo Vloeibaar
- verse dragon
- versgemalen peper
- 1 flesje Chimay Tripel
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Reinig de mosselen en de groenten. Snijd de groenten in fijne reepjes (julienne) en stoof aan in wat Solo Solo. Rits de blaadjes dragon van de takjes.
- Maak 4 pakketjes van aluminiumfolie en verdeel er de mosselen, groenten en dragon over. Giet er een 4 eetlepels Chimay tripel per pakketje over, kruid met wat versgemalen peper en vouw ze dicht.
- Laat ongeveer 10 minuten garen in de voorverwarmde oven. Controleer door een pakketje te openen en te kijken of alle mosselen mooi open zijn.
- Lekker met versgebakken of geroosterd brood.
