use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mosterdtartaar

Gepost door Amora

Gepost door Amora

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    1 porties
recipe image Mosterdtartaar
  • 150 g steak
  • 1 el Amora Mosterd van Dijon + extra om te garneren
  • 1 mespuntje kerriepoeder
  • 1 tl fijngehakte ui
  • 1 tl fijngehakte kappertjes
  • 1 tl fijngehakte verse kervel
  • 1 tl fijngehakte verse basilicum
  • 1 eidooier
  • zout
  • peper
  1. Snijd de steak met een vlijmscherp mes in flinterdunne plakjes. Snijd de plakjes in fijne reepjes en de reepjes vervolgens in kleine stukjes. Meng ze met de gehakte ui, kappertjes en kruiden en breng op smaak met zout, peper en de mosterd. Zet het mengsel 10 minuten koel weg om de smaken te laten intrekken.
  2. Vorm van het vlees een tartaartje, met de hand of met een bakring. Leg voorzichtig de eidooier erop en garneer met een theelepeltje mosterd. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?