use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Papillot van banaan en brownies
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papillot van banaan en brownies

Papillot van banaan en brownies

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo wikkel
  • 100 g kristalsuiker
  • 1 dl water
  • 4 bananen
  • 4 brownies
  • aluminiumfolie
  • 80 g amandelschilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Solo, suiker en het water in een pan en laat alles op een zacht vuurtje karameliseren zonder te roeren. Let op: haal de pan meteen van het vuur als de suiker een mooie karamelkleur heeft.
  2. Schil de bananen en snij ze open in de lengte. Snij de brownies in kleine blokjes en vul de bananen ermee.
  3. Plaats de gevulde bananen op aluminiumfolie. Lepel de karamel erover en besprenkel met de amandelschilfers.
  4. Maak papillotten van het aluminiumfolie. Bak deze gedurende 15 minuten op de barbecue.
Serveer er een bolletje ijs bij. Dat zorgt voor een frisse toets.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.