Papillot van kabeljauw en komijn
van Gaëtan Colin
van Gaëtan Colin
Geef score
Kooktijd35 min
Porties

- 4 kabeljauwfilets
- 40 g Solo Light
- Solo Vloeibaar
- 1 courgette
- 4 wortelen
- 4 rapen
- citroensap
- 4 mespuntjes komijnpoeder
- 4 stukjes steranijs
- enkele blaadjes kervel
- peper en zout
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Was en snij de courgette in fijne schijfjes.
- Schil de wortelen en de rapen. Snij ze in lange reepjes.
- Snij 4 vellen aluminiumfolie van ± 30 cm lang. Vet in met Solo Vloeibaar Light en leg er een kabeljauwfilet op. Voeg de wortelen, de courgettes en de rapen toe.
- Giet er een beetje citroensap over. Voeg per filet een snuifje komijnpoeder, een steranijs, enkele kervelblaadjes en een klontje Solo Light toe. Kruid met peper en zout.
- Sluit de papillotten en leg ze 20 minuten in de oven op 180 °C.
