use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Papillotten van zalm met peper en sinaasappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Papillotten van zalm met peper en sinaasappel

Papillotten van zalm met peper en sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • krielaardappeltjes
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g zalmfilet
  • 1 sinaasappel
  • groene asperges
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smeer 4 stukken aluminiumfolie in met Solo Vloeibaar.
  2. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers er het sap uit.
  3. Schik de zalm op de folie, giet er het sap bij en verdeel er de schilletjes over.
  4. Breng goed op smaak met peper. Lepel er de rest van de Solo Vloeibaar over en sluit goed af.
  5. Schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 6 minuten.
  6. Dien op met de gestoomde asperges en aardappeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.