use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta met broccoli

Wil je restjes van meerdere soorten pasta gebruiken voor je pasta met broccoli? Kook ze dan niet samen in één pot: de kooktijd kan verschillen.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4
recipe image Pasta met broccoli
  • 400 g pasta (penne bijvoorbeeld)
  • 500 g broccoliroosjes
  • 150 g magere spekreepjes
  • 2 el pijnboompitten
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoliroosjes gaar met wat zout gedurende 5 minuten. Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan. Bak de spekreepjes uit.
  2. Meng de afgegoten pasta en broccoliroosjes met de uitgebakken spekreepjes. Strooi de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas over het gerecht en serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?