use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastasalade met geroosterde groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastasalade met geroosterde groenten

Pastasalade met geroosterde groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 2 courgettes (ca. 400 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • 100 g fusilli pasta
  • 15 g basilicum
  • 50 g olijven zonder pit
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Was de courgettes, snijd ze in plakken en halveer ze. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne repen. Pel en snijd de ui in dunne partjes.
  3. Schep er de Solo door en verdeel de groenten over een met bakpapier bekleed bakblik. Rooster de groenten in 25 minuten gaar. Schep ze tussentijds eenmaal om.
  4. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar, giet hem af en laat hem afkoelen.
  5. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en halveer de olijven.
  6. Schep de geroosterde groenten met de olijven, de basilicum en de balsamicoazijn door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.