Penne met knapperige groenten
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 100 g erwtjes
- 8 kerstomaatjes
- 1 bosje peterselie
- 1 blokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
- 4 soeplepels Solo vloeibaar
- 350 g penne of andere korte ongevulde pasta
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 gele paprika
- 1 prei
- 100 g boontjes
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- Maak alle groenten schoon. Snijd de courgettes, worteltjes en paprika in blokjes, de sperziebonen in stukjes en de prei in dunne ringen.
- Snijd de kerstomaatjes in vieren. Hak de knoflook fijn.
- Verhit de Solo margarine in een wok en fruit de knoflook zachtjes aan.
- Schep de courgette, wortel, paprika, sperziebonen en prei erdoor en roerbak ca. 3 minuten.
- Voeg de doperwtjes en 1 dl water toe en laat de groenten afgedekt op zacht vuur in ca. 10 minuten gaar worden. Kook de penne beetgaar in een grote kookpot met ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst.
- Giet de penne af en schep de pasta met de peterselie door de groenten.
- Warm het geheel nog even door en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Serveer in diepe borden en dien op met wat versgeraspte parmezaanse kaas.
