use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pikante soep met verse koriander en gepocheerd ei
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pikante soep met verse koriander en gepocheerd ei

Pikante soep met verse koriander en gepocheerd ei

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • 1 koffielepel pimentpoeder
  • 1 l kippenbouillon
  • azijn
  • verse koriander
  • 4 uien
  • 3 teentjes look
  • 600 g aardappelen
  • 4 eieren
  • Bertolli extra Vergine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de ui en de look in de Solo.
  2. oeg er de aardappelen en het pimentpoeder bij.
  3. Bevochtig met de bouillon, breng aan de kook en laat garen.
  4. Mix de soep glad.
  5. Pocheer de eieren in water met een scheutje azijn.
  6. Doe de warme soep in de borden. Schik er een eitje in, druppel er olijfolie bij en versier met een takje koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.