use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pompoenroomsoep met hazelnoten

Een pompoenroomsoep met hazelnoten klinkt misschien wat vreemd, maar geloof ons: de combinatie is superlekker. Een heuse herfstklassieker in spe!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    6
recipe image Pompoenroomsoep met hazelnoten
  • 1 kg pompoen, gewassen en in stukken gesneden
  • 150 g ui, in dunne plakjes gesneden
  • 3 wortelen, in dunne plakjes gesneden
  • 100 g witte selder
  • 1 flesje light room
  • 80 g gepelde hazelnoten, fijngehakt
  • 2 blokjes Knorr Finesse kipbouillon
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  1. Laat de groenten zweten in de Solo Vloeibaar en voeg daarna de bouillonblokjes en 1 liter water toe .
  2. Laat ongeveer 30 minuten garen met het deksel op de pot.
  3. Mix en zeef.
  4. Breng de soep weer aan de kook, voeg er peper en zout aan toe en giet er de room bij.
  5. Werk af door er de fijngehakte hazelnoten over te strooien.

Wat voor score geef jij dit recept?