use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rabarber-aardbeiencrumble

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4
recipe image Rabarber-aardbeiencrumble
  • 4 bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
  • 300 g rabarber
  • 200 g aardbeien
  • 1 sinaasappel, de geraspte schil
  • 75 g basterdsuiker
  • 175 g granola
  • 2 el gesmolten Solo
  1. Meng de granola met de gesmolten Solo in een middelgrote kom. Zet apart.
  2. Schil de rabarber en snijdt deze in stukjes van 3 cm. Maak de aardbeien schoon en snij ze in vier.
  3. Kook de rabarber gedurende 4 tot 5 minuten op een middelhoog vuur samen met de basterdsuiker, de geraspte sinaasappelschil en twee eetlepels water, of totdat de rabarber bijna zacht is. Voeg de aardbeien toe en laat het geheel nog twee minuten doorkoken.
  4. Leg het fruit in een glaasje of schoteltje en verdeel de crumble over de verschillende glaasjes of schoteltjes.
  5. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het bovenop de crumble.
  6. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?