use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rabarberframbooscrumble

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd55 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 10 min
  • Porties
     
    6
recipe image Rabarberframbooscrumble
  • Fruit:
  • 500 g rabarber
  • 70 g suiker
  • 300 g frambozen
  • Crumble:
  • 50 g koude Solo in blokjes
  • 90 g bloem
  • 60 g suiker
  • 60 g amandelpoeder
  • 0.5 theelepel kaneel
Voorbereiding
  1. Was en schil de rabarber en snij ze in staafjes van 1,5 cm. Voeg 50 g suiker toe, meng en laat 1 uur rusten.
  2. Maak de crumble: meng alle ingrediënten in een kom en verbrokkel ze met je vingers tot een homogeen maar kruimelig deeg. Hou opzij in de koelkast.
Bereiding
  1. Laat de rabarber zorgvuldig uitlekken en voeg de frambozen en 20 g suiker toe. Meng en giet het geheel in een ovenschaal. Verdeel de crumble gelijkmatig over het fruit.
  2. Bak 40 minuten in de oven op 170 °C.

Wat voor score geef jij dit recept?