use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Risotto met gedroogde tomaten en mozzarella
  • 3 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
  • 1 eetlepel Bertolli extra vergine
  • 1 ui, in reepjes gesneden
  • 2 teentjes look
  • 1 koffielepel tijm
  • 400 g arborio-rijst
  • 150 g gedroogde tomaten, grof gehakt
  • zout, peper
  • 50 g Solo
  • 150 g light room
  • 100 g mozzarella, grof geraspt
  • 100 g parmezaan, geraspt
  • 2 eetlepels gehakte basilicum
  1. Breng in een stoofpan de bouillonblokjes met 1.5 l water aan de kook.
  2. Warm de olijfolie, de uireepjes, de lookteentjes en de tijm op in een microgolfschotel (15 seconden in de microgolfoven met een vermogen van 750 W).
  3. Voeg er de rijst en de gedroogde tomaten bij en meng flink.
  4. Giet er al mengend ook de groentebouillon bij. Voeg zout en peper toe.
  5. Dek af en laat 20 minuten gaar worden (750 W).
  6. Voeg de Solo, de light room, de mozzarella en de geraspte parmezaan toe.
  7. Meng goed en laat nog 6 extra minuten garen.
  8. Haal uit de microgolfoven, meng en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?