Rolletjes van groene asperges met gerookte ham en mozzarella
Voor deze rolletjes van groene asperges heb je amper 3 ingrediënten nodig. Een creatief hapje dat ook nog eens mooi presenteert.
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 1 bussel groene asperges
- 5 sneetjes gerookte ham
- 2 bollen mozzarella
- 2 el Solo Vloeibaar
- Breng in een kookpot twee liter gezouten water aan de kook.
- Snijd 2,5 cm van de onderkant van elke asperge. Halveer daarna de asperges en blancheer ze een tweetal minuten in het kokende water. Giet voorzichtig af en verfris onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
- Snijd elk sneetje ham in twee. Verdeel de bollen mozzarella in schijfjes en snijd die nogmaals in tweeën.
- Leg op elk sneetje ham een schijfje mozzarella en een halve asperge. Rol de ham op en maak indien nodig vast met een houten prikkertje.
- Verhit een antikleefpan, doe er de Solo vloeibaar in en bak de hamrolletjes tot dat de mozzarella is gesmolten. Serveer warm.
