use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Romig minisoepje van venkel met gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties
     
    4
recipe image Romig minisoepje van venkel met gerookte zalm
  • 1 kleine venkelknol
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 1 el citroensap
  • 100 ml light room
  • peper
  • 1 klein plakje gerookte zalm
  • 50 g zalmeitjes
  1. Houd wat venkelgroen apart en snijd de venkel in stukjes. Breng de venkel in ½ l water met het bouillonketeltje en het citroensap al roerende aan de kook en kook 15 minuten tot de venkel zacht is.
  2. Pureer de soep. Roer de light room erdoor, voeg peper naar smaak toe en laat het soepje nog 5 minuten koken. Snijd ondertussen de zalm in smalle reepjes.
  3. Verwarm 4 kleine thee- of koffiekopjes. Zet de kopjes op een schoteltje. Leg de reepjes zalm in de kopjes, schep de hete soep op de zalm en schep de zalmeitjes erop. Garneer met toefjes venkelgroen.

Wat voor score geef jij dit recept?