use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Salade in brikdeeg

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Porties
     
    4
recipe image Salade in brikdeeg
  • 8 vellen brikdeeg
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels Solo
  • zout
  • 300 g champignons
  • 100 g jonge kaas in blokjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  • citroen (sap)
  • 4 gemengde sla (porties)
  1. Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  2. Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
  3. Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
  4. Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
  5. Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
  7. Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
  8. Verdeel er de champignons over en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?