Salade in brikdeeg
Geef score
Kooktijd30 min
Voorbereiding
Porties

- 8 vellen brikdeeg
- 6 eetlepels Solo Vloeibaar
- 2 eetlepels Solo
- zout
- 300 g champignons
- 100 g jonge kaas in blokjes
- 1 ui
- 2 teentjes look
- peper
- citroen (sap)
- 4 gemengde sla (porties)
- Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
- Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
- Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
- Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
- Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
- Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
- Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
- Verdeel er de champignons over en dien op.
