Snel klaar: Tomaten Crèmesoep met ricotta, en knoflookcroutons
Tomaten zijn zo gezond als ze rood zijn. Ze bevatten niet alleen heel veel vitamine C, ze zitten ook boordevol lycopeen die ons beschermt tegen kanker.
Het eigenaardige van tomaat is dat zijn goede kwaliteiten vooral gekookt naar boven komen.
Tomaten zijn zo gezond als ze rood zijn. Ze bevatten niet alleen heel veel vitamine C, ze zitten ook boordevol lycopeen die ons beschermt tegen kanker.
Het eigenaardige van tomaat is dat zijn goede kwaliteiten vooral gekookt naar boven komen.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 Knorr Brick Tomaten Crèmesoep met ricotta
- 2 oude boterhammen
- 1 teentje knoflook
- Bertolli olijfolie
- peper en zout
- 4 basilicumblaadjes
- Bereiding:Warm de soep op. Snijd ondertussen het brood in dobbelsteentjes.
- Halveer het teentje knoflook en wrijf de helften goed uit over de bodem van je koekenpan.
- Verhit wat olijfolie in de pan en bak de broodblokjes vlug knapperig.
- Bestrooi met peper en zout.
- Schep de soep in de borden, lepel de croutons voorzichtig in het midden zodat ze op de soep blijven liggen en garneer met een basilicumblad.
