Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil en snij 4 wortelen in grove stukken. Pel en snij de uien en snij een halve selder in stukjes.
Bak de lamsbout, in een stoofpan, aan de buitenkant mooi bruin met 5 eetlepels Solo. Voeg er vervolgens de grof gesneden groenten aan toe. Kruid stevig af met peper, zout, tijm, laurier en de hele teentjes look.
Overgiet het geheel met water en laat ongeveer 3 uur op een zacht vuurtje sudderen.
Haal de bout eruit, maar zet de bouillon terug op het vuur. Voeg er de currypoeder aan toe (voeg eventueel wat meer curry naar smaak toe).
Snij ook de rest van de wortelen, selder, rapen en courgettes in gelijke, grove stukken en laat ze 5 minuten garen in de bouillon (ze moeten knapperig blijven). Voeg er vervolgens de light room aan toe.
Plaats ten slotte de lamsbout er terug bij en laat dit nog een half uur op een zacht vuurtje garen. Serveer met aardappelen of rijst.