use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Studententortilla
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Studententortilla

Studententortilla

van Jeroen De Pauw

van Jeroen De Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 sneden Gandaham
  • Solo Vloeibaar
  • 4 tortilla’s (diameter van 20 cm)
  • 2 tomaten
  • 2 bollen mozzarella
  • tabasco
  • 1 handvol gehakte koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg de tortilla’s open op een werkblad.
  2. Vul de helft van de tortilla met enkele schijfjes tomaat, mozzarella en Gandaham. Kruid met een paar druppels tabasco en snipper er nog enkele blaadjes koriander over.
  3. Plooi de andere helft van de tortilla over de vulling.
  4. Bak de tortilla in een pan op een zacht vuurtje. Bak ongeveer 2 minuten aan elke kant in wat Solo Vloeibaar, zodat ze mooi bruin zijn aan de buitenkant en de kaas binnenin lekker gesmolten is.
  5. Snij de tortilla’s na het bakken in spiesjes en dien op als hapje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.