use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vanille-Panettone

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image Vanille-Panettone
  • 8 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (200 g/400 ml)
  • 1 grote panettone (14 cm, 534 g)
  • 1 tl poedersuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bloemsuiker
  • 1 tak rode bessen
  1. Snijd met een broodmes een opening van 10cm doorsnede in de bodem van de panettone. Hol de cake uit , maar hou de bovenkant intact. Bewaar de verwijderde cakekruimels.
  2. Lepel het Carte d’Or Vanilleroomijs in de holte die je net hebt gecreëerd.
  3. Verbrokkel de cake die je hebt verwijderd en schep deze terug in de panettone. Draai de cake om en plaats op een schaal.
  4. Meng de poedersuiker met de kaneel en zeef deze over de panettone.
  5. Rol de rode bessen door de poedersuiker.
  6. Serveer in punten en garneer deze met de rode bessen.

Wat voor score geef jij dit recept?