Vanille-Panettone
Gepost door Carte dOr
Gepost door Carte dOr
Geef score
Kooktijd10 min
Porties

- 8 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (200 g/400 ml)
- 1 grote panettone (14 cm, 534 g)
- 1 tl poedersuiker
- 1 tl kaneel
- 1 tl bloemsuiker
- 1 tak rode bessen
- Snijd met een broodmes een opening van 10cm doorsnede in de bodem van de panettone. Hol de cake uit , maar hou de bovenkant intact. Bewaar de verwijderde cakekruimels.
- Lepel het Carte d’Or Vanilleroomijs in de holte die je net hebt gecreëerd.
- Verbrokkel de cake die je hebt verwijderd en schep deze terug in de panettone. Draai de cake om en plaats op een schaal.
- Meng de poedersuiker met de kaneel en zeef deze over de panettone.
- Rol de rode bessen door de poedersuiker.
- Serveer in punten en garneer deze met de rode bessen.
