use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vanillewafels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Vanillewafels
  • 125 g Solo Margarine (op kamertemperatuur)
  • 75 g kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 snuifje zout
  • 4 eieren
  • 250 g bloem
  • 250 ml room
  • 175 ml melk
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  1. Klop de zachte Solo wikkel schuimig met de mixer op de hoogste stand.
  2. Voeg er de kristalsuiker, de vanillesuiker, het zout en de eieren aan toe. Klop alles krachtig verder tot een mooie luchtige massa.
  3. Voeg nu afwisselend eetlepels bloem, scheutjes slagroom en scheutjes melk toe en roer telkens alles rustig met een pannenlikker tot een glad beslag. Laat even rusten.
  4. Verhit intussen het wafelijzer en borstel het in met Solo vloeibaar.
  5. Bak de wafeltjes goudgeel en krokant. Laat afkoelen op een rooster.

Wat voor score geef jij dit recept?