Vanillewafels
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 125 g Solo Margarine (op kamertemperatuur)
- 75 g kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 snuifje zout
- 4 eieren
- 250 g bloem
- 250 ml room
- 175 ml melk
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- Klop de zachte Solo wikkel schuimig met de mixer op de hoogste stand.
- Voeg er de kristalsuiker, de vanillesuiker, het zout en de eieren aan toe. Klop alles krachtig verder tot een mooie luchtige massa.
- Voeg nu afwisselend eetlepels bloem, scheutjes slagroom en scheutjes melk toe en roer telkens alles rustig met een pannenlikker tot een glad beslag. Laat even rusten.
- Verhit intussen het wafelijzer en borstel het in met Solo vloeibaar.
- Bak de wafeltjes goudgeel en krokant. Laat afkoelen op een rooster.
