use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkenshaasje met zongedroogde tomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenshaasje met zongedroogde tomaten

Varkenshaasje met zongedroogde tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • tagliatelle
  • zout
  • 1 dl light room
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 125 g mozzarella
  • 2 basilicumtakjes
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 1 teentje look
  • peper
  • 2 stuks varkenshaasjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de mozzarella in schijfjes.
  3. Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
  4. Snijd de tomaten in reepjes.
  5. Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
  6. Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
  7. Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
  8. Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
  9. Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw.
  10. Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
  11. Draai de varkenshaasjes om.
  12. Kruid het vlees met peper en zout.
  13. Voeg de light room toe en zet nog 5 minuten in de oven.
  14. Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.