use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm

Wafeltje van bladerdeeg en gerookte zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6

Ingrediënten
 

  • 2 vellen bladerdeeg
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 potje mierikswortelsaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit een wafelijzer
  2. Verdeel de bladerdeegvellen in 12 vierkantjes van 5 bij 5 centimeter.
  3. Besmeer elk bladerdeegplakje met een laagje mierikswortelsaus.
  4. Beleg 6 plakjes bladerdeeg met gerookte zalm. Dek de zalm telkens af met een tweede plakje bladerdeeg.
  5. Bak de wafeltjes in het wafelijzer en dien warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.