use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Warme citroencakejes met plattekaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4
recipe image Warme citroencakejes met plattekaas
  • 250 g Solo in wikkel
  • 250 g bloem
  • 250 g suiker
  • 4 eieren
  • 2 citroenen
  • 250 g plattekaas
  • 4 eetlepels honing
  1. Verwarm de oven voor op 160° C.
  2. Klop de eieren met de suiker op tot een luchtige massa. Laat de Solo au bain-marie smelten en voeg die toe aan het eiermengsel. Meng er ook de bloem door tot je een mooi beslag krijgt.
  3. Rasp de schil van 1 citroen en meng die onder het deeg. Pers nu beide citroen en voeg het sap toe.
  4. Giet het deeg in ingevette bakvormpjes en bak de cakejes zo’n 10 minuten op 160° C.
  5. Meng terwijl de plattekaas met de honing.
  6. Serveer de warme cakejes met een schepje honingkaas.

Wat voor score geef jij dit recept?