use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Witloof en ham in de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4
recipe image Witloof en ham in de oven
  • 1.5 dl groentebouillon
  • 1 potje verse kruiden kaas
  • Solo
  • 8 stronken gestoofd witloof
  • 8 sneetjes rauwe ham (fijn gesneden)
  • 150 g kaas (geraspt)
  1. Wikkel een sneetje ham om elk stronkje gestoofd witloof.
  2. Leg ze in een met Solo ingesmeerde ovenschaal.
  3. Warm de kaas in de groentebouillon op en giet over het witloof.
  4. Bestrooi met geraspte kaas. Gratineer in de oven op 200°.

Wat voor score geef jij dit recept?