Las je graag een vandaag-geen-vlees-dag in? In deze vegetarische recepten spelen heerlijke seizoensgroenten en verrassend lekkere vleesvervangers de hoofdrol! Gebruik ook Becel – van nature plantaardig – om lekker te koken.
-
Acai en banaan ovenschoteltjes met kaneel en yoghurt
10 min5 min2 porties -
Broccolisoep met verse pesto topping en volkorentoast
10 min5 min2 porties -
Cèpes met salierisotto en tuinboontjes
10 min5 min2 porties -
Courgette frittata met gebakken aardappelblokjes en salade
15 min5 min2 porties -
Dukkahdip met rauwkost
5 min4 porties -
Eekhoorntjesbrood met tagliatelle, wortel en Romeinse sla
15 min5 min2 porties -
Farro met cèpes, geitenkaas en artisjokharten
35 min4 porties -
Flensjes met kaki yoghurt, maple syrup en kaneel
10 min5 min2 porties -
Gebakken banaan met specerijen, walnoten en honing
2 min5 min2 porties -
Gebakken knolselder en salade van rucola, appel en walnoten
5 min10 min2 porties -
Krokant taartje van kweepeer
15 min5 min4 porties -
Lasagne met koolrabi en tomaat
25 min2 porties