use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven

Gemengde brochettes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    4
recipe image Gemengde brochettes
  • Includes
    pimentpoeder
  • Includes
    1 koffielepel rietsuiker
  • Includes
    4 ananasschijfjes
  • Includes
    300 g varkenfilet
  • Includes
    300 g kalkoenfilet
  • Includes
    2 eetlepels sojasaus
  • Includes
    1 citroen
  • Includes
    3 teentjes look
  • Includes
    2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • Includes
    40 g Solo
  • Includes
    150 g pindaboter
  • Includes
    3 eetlepels kant en klare zoetzure saus
  • Includes
    zout
  • Includes
    1 ui
  • Includes
    1.5 dl ananas (sap)
  1. Verdeel het vlees in stukjes en pel de teentjes look.
  2. Leg ze te marineren in de sojasaus met het citroensap, de suiker en het pimentpoeder
  3. Snijd de ananasschijfjes in stukjes en rijg het vlees, de look en de ananasstukjes afwisselend op spiesjes.
  4. Smeer ze in met de olijfolie.
  5. Pel en snipper de ui fijn en stoof ze aan in de Solo.
  6. Meng het ananassap en de zoetzure saus met de pindaboter en roer goed glad.
  7. Bak de spiesjes gaar op de grill en dien ze op met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?