Mexicaans maïsbroodje
Maïs is ontsnapt aan de louter traditionele gebruikswijzen en verkent nu ruimere horizonten door deel te nemen aan de bereiding van sauzen, door kleur te brengen in onze salades en door meer afwisseling en kwaliteit te brengen in onze voeding.
Maïs is ontsnapt aan de louter traditionele gebruikswijzen en verkent nu ruimere horizonten door deel te nemen aan de bereiding van sauzen, door kleur te brengen in onze salades en door meer afwisseling en kwaliteit te brengen in onze voeding.
Geef score
Kooktijd10 min
Porties

- 4 maïsbolletjes
- Becel pro.activ
- 100 g gerookte kipfilet
- 1 kleine avocado
- peper
- 4 blaadjes eikenbladsla
- 2 el salsasaus
- verse koriander
- Snijd de broodjes open, besmeer ze met Becel pro.activ en beleg ze met de kipfilet.
- Prak de rijpe avocado fijn, breng op smaak met peper en verdeel het mengsel over de kipfilet. Leg er een blaadje sla op met een schepje salsa en verse koriander naar smaak.
