use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pappardelle met tonijn-kappertjessaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Porties
     
    4
recipe image Pappardelle met tonijn-kappertjessaus
  • 1 el Solo
  • 200 g tonijn op olijfolie
  • zout
  • 450 g pappardelle of tagliatelle
  • 4 takken peterselie
  • 4 appelkappertjes
  • 8 tomaten
  • 1 teentje look (gesnipperd)
  • peper
  • 2 el kappertjes
  1. Pel de tomaten, snij ze grof.
  2. Stoof de look glazig in Solo, voeg de tomatenstukjes toe en laat 20 minuten half afgedekt sudderen.
  3. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken.
  4. Plet de tonijn in de saus en kruid met flink wat verse peper en weinig zout.
  5. Laat zonder deksel doorwarmen.
  6. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  7. Voeg als laatste de kappertjes en de peterselieblaadjes toe aan de saus.
  8. Verdeel de pasta met de saus over warme borden en versier met een appelkappertje.

Wat voor score geef jij dit recept?