use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
cuisiner avec les enfants

Biscuits au chocolat

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation1 h
  • PortionsPortions 10
recipe image Biscuits au chocolat
  • 240 g de sucre cristallisé
  • 180 g de Solo
  • 360 g de chocolat de cuisine
  • 2 paquets de biscuits Petit Beurre (400 g)
  • 3 oeufs
  1. Battez les oeufs avec le sucre.
  2. Faites fondre le chocolat et la Solo, mélangez le tout aux oeufs battus et au sucre.
  3. Cassez les biscuits en petits morceaux.
  4. Mélangez-les ensuite au chocolat.
  5. Recouvrez un moule de papier sulfurisé et versez-y le mélange.
  6. Laissez refroidir au frigo.
  7. Divisez en petits morceaux.

How would you rate this recipe?