use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Crème froide de petits pois frais à la menthe

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • PortionsPortions 4
recipe image Crème froide de petits pois frais à la menthe
  • 1 échalote
  • 500 g de petits pois frais
  • 1 c. à s. de Solo Liquide
  • 0.5 l de fond de volaille
  • 1 c. à s. de menthe fraîche hachée
  • 1 flacon de crème légère
  1. Emincez l'échalote et faites la suer dans une poêle chaude avec de la Solo, puis ajoutez les petits pois.
  2. Ajoutez le fond de volaille, la menthe et laissez cuire environ 20 min.
  3. Ajoutez la crème légère. Amenez le tout à ébullition. Laissez refroidir une demi-heure au réfrigérateur.
  4. Servez dans des verrines.

How would you rate this recipe?