use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
entrée

Gazpacho de pastèque

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson35 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Gazpacho de pastèque
  • sel
  • 1 branche de céleri
  • 2 cuillerées à soupe de persil plat haché
  • 1 oignon
  • 1 concombre
  • 800 g de chair de pastèque
  • 1 papaye
  • poivre
  • le jus d'un citron
  • 1 poivron rouge
  1. Pelez et épépinez le concombre et la papaye.
  2. Mixez avec la pastèque puis assaisonnez de jus de citron, salez et poivrez.
  3. Réservez au frais.
  4. Hachez finement l'oignon, le poivron et le céleri.
  5. Mélangez au persil haché.
  6. Dressez le gaspacho dans les assiettes et garnissez-le de légumes hachés.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.