use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Épinards cuits au citron

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Épinards cuits au citron
  • 1 kg d'épinards
  • 3 doses de Solo Liquide
  • 2 gousses d'ail
  • 1 pincée de piment en poudre
  • 1 c. à café d’écorce de citron râpée
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  1. Chauffez la margarine liquide dans un grand wok puis poêlez-y les épinards pendant 4 minutes.
  2. Pressez l'ail par-dessus, faites encore cuire une minute puis ajoutez le piment en poudre, le zeste de citron et jus de citron. Remuez encore quelques instants puis servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.